Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

lederkommusionoglederadfaard

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du kan styrke din lederadfærd ud fra Ledelseskommisionens anbefalinger? Så deltag i webinar, og få inspiration til hvordan du kan omsætte anbefalingerne til lederadfærd i praksis

Onsdag den 26. september 2018 klokken 20:00-21:00 holder Emma Winther, som er kommisionsmedlem og centerleder af plejecenter Kastaniehaven i Give, et webinar om de anbefaleringer som Ledelseskommisionen lancerede den 12. juni 2018.
Nogle af af hovedbudskaberne fra Ledelseskommisionen er:

  • Ledelse gør en forskel
  • Borgeren skal i centrum
  • Ledere skal sætte holdet
  • Ledere skal sætte retning
  • Ledere skal udvikle sig

Men hvorfor er det lige, at de her punkter er vigtige? Og hvordan indarbejder du anbefalingerne i din adfærd, som leder i en travl hverdag? Spørgsmålene vil indlægsholder Emma Winther udfolde på webinaret. 

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings fag Ledelse i praksis, vil facilitere webinaret og sørge for at du kan komme med dine kommentarer og få besvaret dine spørgsmål. 

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

           

Tilmeld dig webinaret

* Skal udfyldes