Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Virtuel ledelse august18

Har du medarbejdere på distancen, og vil du vide mere om, hvordan du virtuelt kommunikerer med dem? Så deltag i webinaret og få tips til, hvordan du kan skabe energifyldte virtuelle dialoger

      

Tirsdag den 24. september 2019 klokken 20:00-21:00 holder Lars Pedersen fra Pitstop Management et webinar med fokus på, hvordan du kan skabe samarbejde på tværs af af fysiske arbejdssteder.

Du har sikkert hørt, at ledere i dag har digitale udfordringer, som følge af at lederen og medarbejderene ikke er fysisk lokaliseret samme sted. Udfordringerne skyldes dog i lige så høj grad, at distancen medfører, at du som leder er nødt til at ændre din ledelsesmæssig kommunikation, forholde dig til ændrede former for jobudførelse og støtte op om nye samarbejdsmønstre. Danske mellemledere er derfor nødt til at styrke deres kompetencer i forhold til brugen af digitale teknologier, da de med sikkerhed vil præge fremtidens virksomheder. 

Hvis du arbejder med at skabe samarbejde på tværs af fysiske lokationer, som mellemleder, projekt- eller specialistleder, vil du få stort udbytte af at deltage i webinaret. Du vil blive introduceret til:

  • hvordan du kan bruge informations- og kommunikations teknologier i din hverdag
  • hvordan du kan styrke relationen og øge effektiviteten i teamsamarbejdet
  • hvordan du kan sikre engagement og ejerskab på virtuelle møder
  • distancelederens rolle, adfærd og opgaver

     

Om oplægsholderen

Webinaret afholdes af Lars Pedersen fra Pitstop Management. Lars er en af Danmarks førende eksperter i distanceledelse, og har stor erfaring i at afholde workshops og foredrag om emnet. Lars har også skrevet en bog, som er kendt under navnet: ”Er der en leder til stede?”. Du kan læse om bogen, se video og blogs her.

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret. Andreas vil sørge for, at du undervejs i webinaret kan komme med dine kommentarer og få afklaret dine spørgsmål.

     

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig

* Skal udfyldes