Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Virtuel ledelse august18

Har du medarbejdere på distancen, og er du i tvivl om, hvordan du skaber gode virtuelle møder? Så deltag i webinaret og få en konkret guide til, hvordan du designer virtuelle møder, der sikrer, at du fremstår som en nærværende leder.     

Tirsdag den 6. november 2018 klokken 20:00-21:00 holder Lars Pedersen fra Pitstop Management et webinar med fokus på, hvordan distancelederen kan skabe værdi i din virksomhed.

Du har sikkert hørt, at ledere i dag har digitale udfordringer, som følge af at lederen og medarbejderene ikke er fysisk lokaliseret samme sted. Udfordringerne skyldes dog i lige så høj grad, at distancen medfører, at du som leder er nødt til at ændre din ledelsesmæssig kommunikation, forholde dig til ændrede former for jobudførelse og støtte op om nye samarbejdsmønstre. Danske mellemledere er derfor nødt til at styrke deres kompetencer i forhold til brugen af digitale teknologier, da de med sikkerhed vil præge fremtidens virksomheder. 

Hvis du arbejder med at skabe samarbejde på tværs af fysiske lokationer, som mellemleder, projekt- eller specialistleder, vil du få stort udbytte af at deltage i webinaret. Du vil blive introduceret til, hvordan IKT (Informations- og Kommunikations Teknologier) bør indgå i distanceledelse. Du vil også blive inspireret til, hvordan du kan sikre engagement og ejerskab på virtuelle møder ved at anvende relevante teknologier.

Webinaret afholdes af Lars Pedersen fra Pitstop Management. Lars er en af Danmarks førende eksperter i distanceledelse, og har stor erfaring i at afholde workshops og foredrag om emnet. Lars har også skrevet en bog, som er kendt under navnet: ”Er der en leder til stede?”. Du kan læse om bogen, se video og blogs her. På webinaret vil Lars redegør for distancelederens rolle, adfærd og opgaver i det IT-støttede lederskab. Fokus vil især være på, hvordan distancelederen kan styrke relationer og øge effektiviteten i teamsamarbejde. Som bonus giver Lars dig en konkret guide til design af virtuelle møder.

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret. Andreas vil sørge for, at du undervejs i webinaret kan komme med dine kommentarer og få afklaret dine spørgsmål.

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig

 * skal udfyldes