Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Tænker du også en gang imellem: "Hvorfor gør de ikke bare, som jeg siger?". Det er der et godt svar på, og det svar kan du få, hvis du deltager på webinaret 'Sådan leder du adfærd', hvor du bliver klogere på adfærdsdesign.

        

Tirsdag den 12. november 2019 klokken 20:00-21:00 holder Maria Kirstine Lovén, programleder på Cphbusiness, et webinar om adfærdsledelse. Hvorfor gør mine medarbejdere ikke det, jeg gerne vil have dem til? Det spørgsmål har danske mellemledere ofte stillet sig selv. Vi ved nu, at grunden som regel er, at mellemlederen ikke ved, hvordan medarbejderne kan hjælpes til en ny adfærd. Men det ved vi nu – gennem forskning i adfærdsdesign.

På webinaret bliver du klogere på:

  1. Medarbejdernes natur
  2. Hvordan dine medarbejdere træffer beslutninger
  3. Hvordan du kan bruge nudging i din hverdag
  4. Hvordan du kan optimere effekten af din kommunikation
  5. Hvordan du kan arbejde med at skabe rammer, der får medarbejdernes adfærd til at matche organisationens målsætninger

                  

Om oplægsholderen

Webinaret afholdes af Maria Kirstine Lovén, der er programleder på Cphbusiness. Maria har stor erfaring med ledelse, adfærdsledelse, service management og oplevelsesøkonomi.

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret. Andreas vil sørge for, at du undervejs i webinaret kan komme med dine kommentarer og få afklaret dine spørgsmål.

         

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

           

      

Tilmeld dig

* skal udfyldes