Arbejd mindre, men nå mere. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er god nok: Flere virksomheder har i disse år stor succes med at skære ned på medarbejdernes arbejdstimer.

Større arbejdsglæde, lettere rekruttering og højere effektivitet. Det er bare nogle af de fordele, virksomheder ser ved at skære ned på medarbejdernes arbejdstid. I webinaret får du svar på, hvordan det kan lade sig gøre at nå dine arbejdsopgaver på kun fire dage, og hvilke konsekvenser den kortere arbejdsuge har for ledelse og selvledelse.

Gennem de seneste år har både private organisationer som IIH Nordic og offentlige organisationer som Odsherred Kommune eksperimenteret med en 4 dages arbejdsuge. Målet er, at opretholde uændret produktivitet og samtidig imødekomme medarbejdernes behov for fleksibilitet og bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det lyder godt, ikke?

Men en effektiv og velfungerende 4 dages arbejdsuge kommer ikke af sig selv. Hverken for lederen eller medarbejderen. Det kræver fokus på og forandringer af de daglige arbejdsvaner, som vi har opbygget i vores organisationer.

Kom med på webinaret og bliv inviteret indenfor i maskinrummet bag den 4 dages arbejdsuge. Forsker og professor på CBS Michael Pedersen guider os i den nye arbejdsform og hvad den betyder for ledelse og selvledelse. 

Dit udbytte

På webinaret bliver du klogere på:

  • hvad en 4 dages arbejdsuge betyder for virksomhed, ledere og medarbejdere 
  • hvorfor en 4 dages arbejdsuge kræver ekstra fokus på de daglige arbejdsvaner og rutiner
  • hvad en 4 dages arbejdsuge betyder for måden medarbejderne leder sig selv på og bliver ledt af deres ledere på

Om Indlægsholder:

Michael Pedersen er associate professor og PhD hos Institut for ledelse, politik og filosofi på Copenhagen Business School. Michael forsker i ledelse, selvledelse, vaner, forandringsledelse og den 4. dages arbejdsuge.

Andreas Kærgård er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis. Andreas faciliterer webinaret.  

Tilmelding

Ugyldig email-adresse.
Skriv dit fornavn.
Skriv dit efternavn.
Feltet skal udfyldes.

Praktisk

  • Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig

  • Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret. Hvis du ikke modtager en mail med link, så husk at tjekke dit spamfilter