Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

E SPORT webinar

Deltag i et webinar om e-sport den 24. september kl. 20.00. Det er gratis at deltage men du skal tilmelde dig her.

          

Fra kælderrum til landsdækkende TV

E-sport er vokset vildt de seneste år, hvor det en gang var forbundet med mørke kælderrum er det er blevet meget populært at følge sporten via YouTube og nogle af de store TV stationer dækker også de store turneringer, hvor man følger spillere, mens de fx skyder sig gennem spillet counter strike.

Hvis du selv elsker at spille computer eller dine børn måske er,  hvad man på e-sport sprog vil kalde gamer, så har du måske overvejet, hvordan du kan tage det et skridt videre fra at spille for sjov, til egentlig e-sport, hvor du spiller og træner på et hold og deltager i turneringer, og dyrker din interesse for computerspil i fællesskab med andre.

         

Sådan kommer du i gang med e-sport

Anders Vejgaard, som har mere end 20 års erfaring med e-sport, deler på webinaret ud af sine erfaringer med at skabe og undervise i en e-sports-klub. Han vil blandt andet fortælle om de økonomiske betragtninger, og hvilke krav der er til teknik og hardware, og også om hvordan man finder ud af, hvem man vil undervise og hvordan. Du bliver klogere på, hvorfor du skal flytte dit computerspil ud af kælderen og ind i en klub.

Ved at deltage i webinaret lærer du, hvilke muligheder e-sporten giver, og du bliver opmærksom på de faldgruber, du skal undgå, når du selv starter et hold op.

Anders Vejgaard er uddannet pædagog og arbejder i Gladsaxe Kommune, hvor han underviser lærere og elever i at bruge e-sport i undervisningen. Privat har han dyrket e-sport i mere end 20 år, og han har undervist i e-sport mere end 10 år. I sin fritid underviser han unge elite-spillere.

          

3 Facts op E-sport

  • 600.000 danskere i alle aldersgrupper spiller jævnligt computerspil, og tallet stiger markant i disse år.

  • Hver femte 18-29-årige dansker spiller computerspil på konkurrenceniveau, hvor 80% er drenge.

  • Danmark er en af verdens førende nationer inden for esport med to verdensmestre i fodboldspillet FIFA, verdens højestrangerende Counter-Strike hold og flere professionelle hold og spillere i alle de bedste esportsligaer. Kilde: DGI

         

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

                       

Tilmeld dig

*skal udfyldes