Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Webnar bliv klogere

Har du tjek på din kommunikation? På webinaret bliver du klogere på, hvor stor en betydning, den måde du siger tingene på har, når du skal have dit budskab igennem.

      
Tirsdag d. 9. april
 2019 kl. 20.00 holder forfatter Kirsten Matzen et webinar om ledelseskommunikation. Webinaret er relevant for alle på arbejdsmarkedet. Det er afgørende for din påvirkningskraft, at du er bevidst om den måde, du kommunikerer på uanset om du er medarbejder, projektleder, specialist eller leder.

På webinaret får du indblik i:

  1. hvordan ledelseskommunikationen har udviklet sig – buzzwords og tænkninger/”do and donts”
  2. hvordan du bør tilpasse din kommunikation til den opgave, du skal løse
  3. hvad fremtidens store aldersspredning på arbejdsmarkedet betyder for din kommunikation?

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret. Andreas vil sørge for, at du undervejs i webinaret kan komme med dine kommentarer og spørgsmål.

     

Om bogen Ledelseskommunkation

Ledelseskommunikation er en bog, der indeholder et koncentrat af teorier og metoder samt et hav af praktiske eksempler fra den virkelige verden. Forfatteren til bogen er Kirsten Matzen, som er underviser på Smartlearnings diplomuddannelse i ledelse og er chefkonsulent i Erhvervsakademi Aarhus`s afdeling for ledelses- og hr uddannelser.

          

Praktisk

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig.

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig