Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Praasentatioswebinar Ledelse i praksis

Få en introduktion til faget Ledelse i praksis 

Hvis du eller din virksomhed vil styrke de ledelsesmæssige kompetencer, så deltag på dette ½ times webinar, hvor du får et indblik i faget Ledelse i Praksis.

Webinaret holdes tirsdag den 14. august 2018 kl. 20:00 – 20:30. Andreas Kærgård, der er underviser på Ledelse i praksis, præsenterer uddannelsen. Han viser bl.a. hvordan du kan designe uddannelsen, så den matcher netop dit behov for kompetenceudvikling og passer ind i din hverdag. Han viser også, hvordan uddannelsen er med til at styrke din adfærd og kommunikation i hverdagen.

Gitte Dybdal, der var studerende på et af forårets uddannelser, deltager og fortæller om, hvordan Ledelse i praksis løftede hendes lederkompetencer, og hun giver samtidig gode råd til, hvordan du får det største udbytte ud af din uddannelse.

I løbet af webinaret kan du naturligvis stille dine spørgsmål til Gitte og Andreas.

Da Gitte samtidig er studie- og karrierevejleder hos Studievalg Danmark, vil hun også fortælle, hvorfor hun i sin hverdag ofte rådgiver studerende til at tage en akademiuddannelse.

Spørg din underviser 

Da vi har erfaring for, at der efterfølgende kan opstå nye spørgsmål, kan du deltage i et online møde med underviser på Ledelse i praksis Andreas Kærgaard på følgende tidspunkter:

  • Lørdag den 18. august 2018 kl. 09:00 – 09:30
  • Mandag den 20. august 2018 kl. 17:30 – 18:00
  • Mandag den 20. august 2018 kl. 19:00 – 19:30.

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret. Modtager du ikke en mail med link, skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

                           

Tilmeld dig webinaret

 * skal udfyldes