Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Har vi brug for en lederuddannelse

Er du i tvivl, om du selv eller dine mellemledere har brug for en lederuddannelse? Så deltag i dette gratis webinar: Har vi behov for en lederuddannelse? Her får du et unikt indblik i det udbytte, en lederuddannelse giver både den enkelte leder og hele virksomheden.     

Tirsdag den 18. september 2018 klokken 20:00-21:00 holder Andreas Kærgaard, der er underviser på faget Ledelse i praksis, et webinar med fokus på værdien af en lederuddannelse.

På webinaret vil Andras Kærgård fungere som ordstyrer, når vores to oplægsholdere vil fortælle, hvorfor de synes, en lederuddannelse er værdifuldt. De to oplægsholdere er: 

  • Træningsansvarlig Kent Vildbæk fra DFDS fortæller om deres udbytte af at sende medarbejdere på lederuddannelse. Kent Vildbæk vil også belyse, hvordan DFDS aktivt bidrager til den enkeltes udviklingsforløb, transfer og implementering af det lærte i hverdagen.

  • Uddannelseschef Thomas Christensen fra hovedorganisationen Lederne, der belyser den generelle betydning af en lederuddannelse og nødvendigheden af livslang lederudvikling.

I løbet af webinaret kan du naturligvis stille dine spørgsmål til de to indlægsholdere.

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

       

Tilmeld dig webinaret