Uanset om du skal sætte en ny strategisk retning, løse konflikter, forhandle effektive løsninger eller forbedre det daglige samarbejde, og om du gør det online eller face-to-face, så er din kommunikation afgørende for din succes.

Vellykket kommunikation forudsætter, at du lægger mærke til effekten af din adfærd – det, du siger og gør. Dit valg af ord, formuleringer og nonverbal kommunikation, kan bidrage til at skabe nærhed og give nye perspektiver på samarbejdet.

Men dine valg kan også bidrage til afstand og misforståelser.

At tale med omtanke betyder at tune ind på både afsender og modtager gennem brug af retorik, rammer, refleksioner og relationer. På webinaret præsenterer indlægsholderen eksempler på situationer, hvor afsenderens bevidsthed om at tale med omtanke har bidraget til en værdiskabende kommunikationssituation.

Dit udbytte

På webinaret bliver du klogere på:

  • hvordan du kan skabe mening og værdi gennem din kommunikation
  • hvordan du kan bidrage til, at din kommunikationspartner forstår det, du siger
  • hvad der karakteriserer den gode kommunikator
  • hvordan du skaber forståelse og handlekraft i forhold til organisationens skiftende organisatoriske strategier og opgaver
  • hvordan du kan bruge onlinekommunikation på en hensigtsmæssig måde

Om Indlægsholder

Poula Helth er ph.d. og ledelsesforsker på DTU/DJØF. Hun underviser på DTU, CBS og Aalborg Universitet. Hun har i 2021 udgivet bogen ”At tale med omtanke”.

Andreas Kærgård er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis. Andreas faciliterer webinaret.

Tilmelding

Ugyldig email-adresse.
Skriv dit fornavn.
Skriv dit efternavn.
Feltet skal udfyldes.

Praktisk

  • Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig

  • Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret. Hvis du ikke modtager en mail med link, så husk at tjekke dit spamfilter