Hos SmartLearning kan dine medarbejdere tage et enkelt fag eller en hel uddannelse på akademi- eller diplomniveau online. Et online studie er en oplagt mulighed for dig og dine medarbejdere, når I skal have de almindelige arbejdsopgaver til at gå hånd i hånd med kompetenceudvikling. Bliv klogere på fordelen ved at understøtte dine medarbejderes kompetenceudvikling. 

Efteruddannelse er en investering i både dine medarbejdere og din virksomhed

Dine medarbejdere er den vigtigste ressource i din virksomhed, og når du investerer i deres kompetenceudvikling, viser du dem, at du værdsætter deres arbejde og ønsker at understøtte både deres personlige og professionelle udvikling.

Gennem efteruddannelse får dine medarbejdere nye kompetencer og færdigheder, som forbedrer deres præstation og produktivitet. Du sikrer også, at dine medarbejdere har de nødvendige forudsætninger for at tackle nye udfordringer, og at de er fuld opdateret på, hvad der rør sig på feltet. Opdaterede medarbejdere kan forbedre din virksomheds konkurrenceevne og evne til at tilpasse sig et skiftende marked.

En ofte overset fordel ved at investere i dine medarbejdere er, at de opnår større jobtilfredshed, hvilket kan smitte positivt af på arbejdskulturen. Dine værdsatte medarbejdere bliver også gode ambassadører for din virksomhed, som kan være med til at tiltrække og fastholde talenter. Medarbejdere er mere tilbøjelige til at blive hos en virksomhed, der investerer i deres udvikling og karrieremuligheder, end en virksomhed, der ikke gør det.

Så alt i alt er en investering i efteruddannelse en win-win situation for både dig og dine medarbejdere.


Hvorfor skal mine medarbejdere tage uddannelse online

Der er mange gode grunde til, hvorfor dine medarbejdere bør tage uddannelse online. Her er nogle af de vigtigste fordele, som du og dine medarbejdere vil opleve ved at tage uddannelse online:

  • Fleksibilitet: dine medarbejdere kan studere når det passer ind i deres hverdag - i frokostpausen, i weekenden eller som hjemmearbejde. De kan lære i deres eget tempo og tage udgangspunkt i arbejdsrelaterede problemstillinger. Online uddannelse er en oplagt mulighed, når kompetenceudvikling skal balanceres med arbejde og familieliv.

  • Tilgængelighed: dine medarbejdere kan studere fra alle verdens hjørner, så længe de har adgang til internet.

  • Omkostningseffektivt: der er ingen transporttid og eksamen foregår online - din virksomhed og dine medarbejdere sparer altså både tid og penge.

  • Online netværk: dine medarbejdere bliver en del af et online læringsfællesskab med vidensdeling og netværk.

  • Online læringsunivers: alt undervisningsmateriale er samlet på ét sted på vores online læringsportal, og dine medarbejdere kan derfor løbende tilgå kurset, så de kan anvende det direkte i deres hverdag. Vi har nemlig en ambition om, at praksis ikke kun skal ind i undervisningen men at undervisningen skal ud i praksis.

  • Bredt udvalg: vores udvalg af uddannelser spænder bredt og der er noget for enhver, men det bedste er, at dine medarbejdere kan komme igang stort set når det passer jer og jeres virksomhed.

Læs mere om hvordan et online studie foregår.


Deltid eller fuldtid?

Hos os kan du finde et bredt udvalg af online kurser på akademi- og diplomniveau, som starter hele året rundt. Dine medarbejdere kan enten studere deltid eller fuldtid.

  • deltid: dine medarbejdere tager ét fag af gangen, som giver mulighed for at de samtidig løfter arbejdsopgaver for dig
  • fuldtid: dine medarbejdere tager 2 fag samtidigt. Hvis de tager 2 deltidskurser sideløbende, kan I søge om SVU, der er en tilskudsordning (læs mere på smartlearning.dk/tilskud eller på SVU.dk).

Skal vi skræddersy et kursus til dine medarbejdere?

Alle er velkommen ombord på vores fag, men det forhindrer os ikke i at skræddersy et kursus til dine medarbejdere.

Vi har nemlig masser af mulighed for at tilpasse vores kurser og præge indholdet, så det passer til lige netop dine medarbejdere.

Kontakt mig allerede i dag og lad os få en snak om, hvordan vi kan opfylde dine ønsker til efteruddannelse af medarbejdere

Kristina 600x600

Kristina Bille Grill-Henriksen

Uddannelsesleder

Tlf. 3615 4555
Tilskudsmuligheder