Du kan fremtidssikre dine ansatte hos SmartLearning

Køkken beskåret

 

Hos SmartLearning kan dine medarbejdere tage en 100 procent online uddannelse på akademi- eller diplomniveau eller blot læse et enkelt fag. 

Der er forskellige finansieringsmuligheder som Omstillingsfonden, SVU og Kompetencefonde, alt efter medarbejderens forudgående uddannelse og overenskomstmæssige forhold.

Studier Deltid

Vi udbyder løbende et stort udvalg af online fag på akademi- og diplomniveau. Arbejdstiden er ca. 19 timer om ugen og dine medarbejdere kan studere online, hvor og hvornår det passer ind i en omskiftelig tilværelse. Se hvilke Akademiuddannelser og Diplomuddannelser vi tilbyder.

Studier Fuldtid

Hvis dine medarbejdere har mulighed for at studere på fuld tid i den nærmeste fremtid, foreslår vi:

6 ugers online-kurser på vores mest populære fag. Tager man et 6 ugers fuldtidskursus kan der søges om SVU. Der udbydes løbende 6-ugers kurser, følg med på vores hjemmeside.

Hvis man tager 2 deltidskurser sideløbende, kan der også søges om SVU.

Omstillingsfond

Hvis din medarbejder er faglært eller ufaglært er der mulighed for i alt 10.000 kr i tilskud til dækning af deltagergebyr i kalenderåret i 2022. Betingelserne er at man skal være i arbejde (- i en dansk virksomhed) og ikke har en videregående uddannelse. 

SVU

Alle vores kurser og uddannelser kan tilrettelægges, så det er muligt at søge økonomisk støtte inden for reglerne om SVU (Statens Voksen Uddannelsesstøtte)

Hvis man læser på deltid, skal man tage to fag sideløbende, for at kunne søge SVU.

Kompetencefonde

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Fordelene ved et online studie deltid/fuldtid

  • Det er fleksibelt, studerende kan læse, når det passer ind i deres hverdag - i frokostpausen, i weekenden eller som hjemmearbejdende. Det er op til jer
  • Der er ingen transporttid til og fra studiet. En besparelse for både virksomhed og den enkelte medarbejder
  • Alt undervisningsmateriale er samlet på ét sted på vores online læringsportal
  • Eksamen kan tages online 
  • Studerende bliver en del af et online læringsfællesskab med vidensdeling og netværk 

Læs mere om hvordan et online studie foregår i vores Helpdesk.

Kontakt os og hør mere

Ring eller skriv til os, for en snak om hvilke muligheder I har for at få styrket virksomheden og medarbejdernes kompetencer i en omskiftelig tid.

Kontakt Uddannelsesleder Kristina Bille Grill-Henriksen tlf. 3615 4555, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

Kontakt Kristina i dag

Kristina 600x600

Kristina Bille Grill-Henriksen

Uddannelsesleder

Tlf. 3615 4555