Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

I en konkurrencedygtig virksomhed med høj trivsel og produktivitet, er det nødvendigt at have dygtige og kompetente medarbejdere. 

Med et online uddannelsesløft gennem SmartLearning, kan I sikre jer at medarbejderne får netop de kompetencer der er brug for. 

Vi tilbyder uddannelser på videregående niveau fra henholdsvis akademi- og diplomuddannelserne.

Økonomisk støtte - SVU eller Kompetencefonde?

Alle vores kurser og uddannelser kan tilrettelægges, så det er muligt at søge økonomisk støtte inden for reglerne om SVU (Statens Voksen Uddannelsesstøtte).

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efter- og videreuddannelse hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om kompetencefonde.

Hvorfor online?

Et online studie giver dine medarbejdere fleksibiliteten til at tilrettelægge studiet efter hverdagen - ikke omvendt.

Der er ingen faste mødetider, hvorfor medarbejderen kan studere når det passer ind - i frokostpausen, i weekenden eller i arbejdstiden. Det er op til jer.

Samtidig spares dyrebar transporttid til og fra studiet - en besparelse for både virksomheden og den enkelte medarbejder.

Studiet foregår via vores online læringsportal, SmartLearning Online. Selv eksamen kan tages online. 

Læs mere om hvordan et online studie foregår her

Kontakt os og hør mere

Ring eller skriv til os, for en snak om hvilke muligheder I har for at få styrket virksomheden og dens medarbejderes kompetencer.

Hos SmartLearning får I uddannelse der er fleksibelt tilrettelagt, målrettet de daglige udfordringer og ikke mindst mulig at indpasse i en travl hverdag.

Ring til sekretariatschef Sonja Lund på tlf. 3615 4747 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Kontakt os i dag

Sonja web gra eeeeee 300x393

Sonja Lund

Sekretariatschef

Tlf. 3615 4747