Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Online diplom i Økonomi og regnskab: Eksternt - og internt regnskab
smartlearning logo

Styrk din profil indenfor regnskab og økonomisk styring på diplomuddannelsen i Økonomi og regnskab. Tag diplomuddannelsen online - på kontoret, i toget eller derhjemme efter ungerne er lagt i seng. Alt foregår 100% online. Det giver dig frihed og fleksibilitet, så uddannelse, arbejde og fritid hænger sammen.

På den økonomiske diplomuddannelse styrker du din profil indenfor regnskabsvæsen og økonomisk styring, så du kan varetage opgaver af kompleks karakter.

Vi kobler gennem hele uddannelsen teori med praksis, og tager udgangspunkt i den nyeste forskning og teorier indenfor området. Du vil derfor arbejde med egne erfaringer og problematikker fra din egen hverdag.

Hvem er diplomuddannelsen i Økonomi og regnskab relevant for?

Formålet med diplomuddannelsen i Økonomi og regnskab er at kvalificere dig til at varetage økonomistyrings- og regnskabsfunktioner på et højere niveau inden for det merkantile område.

Med uddannelsen stiler du typisk mod at arbejde med økonomistyring og regnskab indenfor små og mellemstore virksomheder, revision eller finansielle virksomheder.

Du har i forvejen typisk en Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring eller tilsvarende, hvor du har opbygget et solidt basiskendskab til erhvervsøkonomi og økonomistyring.

Hvorfor studere online hos SmartLearning?

Når du tager en online uddannelse hos SmartLearning

  • bestemmer du selv når og hvor du vil studere. Det er altså op til dig, om du vil sidde på kontoret, i stuen eller på Maldiverne når du studerer.
  • tilknyttes du et hold, hvor du og dine medstuderende kan sparre med hinanden gennem hele forløbet. Din underviser sørger for en studieplan og opgaver, og vil vejlede dig fra start til slut.
  • får du ECTS-point for alle fag. Alle fag og uddannelser er offentligt udbudte, og nøjagtig de samme som du finder på erhvervsakademierne. Eneste forskel er, at du hos SmartLearning tager uddannelsen som 100% online studie.

Alle forløb er tilrettelagt i faste perioder med en opstartsdato og en eksamensdato. Du vælger selv om du vil tage hele uddannelsen, eller blot udvælge de fag der interesserer dig.

SmartLearning er de ni danske erhvervsakademiers online videreuddannelsestilbud. 

Tag første fag på uddannelsen i efteråret: Eksternt - og internt regnskab

Faget Eksternt - og internt regnskab er det første fag du kan tage på uddannelsen. Faget starter den 5. september.

Som økonomi- og regnskabsmedarbejder er det afgørende at du kender og forstår de væsentligste teorier og metoder indenfor udarbejdelse af årsrapporten og virksomhedens økonomiske styring.

På faget er formålet at øge din praktiske indsigt i virksomhedens regnskabs- og økonomifunktioner med udgangspunkt i de nyeste teorier og metoder indenfor faget.

Når du har gennemført faget vil du kunne håndtere og reflektere over en moderne virksomheds regnskabsudfordringer og opgaver.

Faget er særligt relevant for dig, der ønsker en dyb forståelse og indsigt i regnskabs- og økonomifunktionens aktiviteter og processer i mindre og mellemstore virksomheder eller revisions- og finansieringsvirksomheder.

Tilmeld dig faget 'Eksternt - og internt regnskab' her på siden, eller læs mere om faget her

Praktisk

Uddannelsen er en retning på Den merkantile diplomuddannelse, og har et omfang af 60 ECTS-point.


Interesseret i at høre mere om dine muligheder for en online diplomuddannelse?

Tag en snak med vores studievejledere. De hjælper gerne, hvis du har brug for en snak om dine muligheder eller er i tvivl om hvorvidt netop diplomuddannelsen i Økonomi og regnskab er oplagt for dig. 

Kontakt vores studievejledere

Mette Elian 0018747 ny hjside Sonja Lund0018735 ny hjside3

Telefon: 3615 4519

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller fang os på chatten

Mette Elian

Sonja Lund

Din underviser

Hans Svenningsen

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Din studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
3615 4519