Robotic Proces Automation del 2: Grundlæggende programmering og automatisering

Flere startdatoer:

Har du ambitioner om selv at programmere robotter i din organisations arbejde med RPA? På kurset vil du opnå forudsætningerne for selv at programmere simple robotter. Du vil også få kompetencerne og begreberne til at arbejde tættere og mere hensigtsmæssigt sammen med RPA-udviklere i din organisation.

Introduktion

Det her kursus er det andet i en række af 3 kurser, som bygger ovenpå hinanden. Du kan vælge at følge alle tre kurser eller opgradere din viden med kurserne hver for sig, hvis du allerede har de grundlæggende forudsætninger på plads.

Det er ikke afgørende, at du har fulgt Robotic Proces Automation del 1, men det er en klar fordel, at du har en forståelse for forretningsprocesser og optimering af arbejdsgange. Det er heller ikke en forudsætning, at du har programmeret før.

Robotic Proces Automation del 2: Grundlæggende programmering og automatisering er for dig, der skal arbejde tættere sammen med udviklerne eller som måske på sigt ønsker selv at varetage selve programmeringen af robotterne.

Du vil på kurset gennem arbejde med en konkret case få tilstrækkelig teknisk indsigt til at kunne arbejde tæt sammen med RPA-udviklerne og selv foretage programmering af simple robotter. På det her kursus beskæftiger vi os bl.a. med

 • De grundlæggende begreber og logikker i RPA programmering
 • Nedbrydning af processen i logiske dele egnet til programmering
 • Opsætning af robotter på baggrund af dokumentation
 • Programmering af simple robotter, der kan hjælpe dig eller din organisation

Kurset vil gennem videolektioner, webinar og en række øvelser give dig den nødvendige indsigt og værktøjer til at bygge videre på din grundlæggende viden om Robotic Proces Automation.

Relevans

Formålet med kurset er give dig en grundlæggende forståelse for logikken i programmering til RPA. Du vil arbejde med en gennemgående case, som vi har udviklet, og i løbet af kurset nå at programmere en simpel robot. Kurset vil give dig forudsætningerne for på sigt, at arbejde mere indgående med RPA i forhold til dine egne eller kollegaers arbejdsprocesser.

Afhængig af dine forudsætninger vil du efter kurset være i stand til enten på egen hånd eller i samarbejde med udviklerne at programmere og vedligeholde simple robotter.

På kurset arbejde vi med UIPath. Principperne og udfordringerne i andre RPA-værktøjer som fx BluePrisme er de samme som for UiPath. Du kan derfor godt deltage på kurset selvom I ikke anvender UiPath på din arbejdsplads.

Udbytte

Kurset sikrer dig kompetencerne til at

 • Udvikle simple robotter, der automatiserer en dokumenteret proces
 • Oversætte dokumentation af processer til handlinger i UIPath
 • Kommunikere mere hensigtsmæssigt med RPA-udviklere i din organisation
 • Påbegynde avancerede selvstudier i RPA-programmering

Praktisk

 • forventet tidsforbrug: ca. 7 timer om ugen
 • omfang: 4 uger
 • du får et bevis for at gennemføre kurset, men kurset er uden ECTS point
 • der er ingen litteraturliste, da alt materiale findes på kurset
 • kurset er 100% online
 • vigtigt: UI-path udviklingsmiljøet er lavet til Windows, så det er en forudsætning, at du har en PC med Windows-styresystem til rådighed.

Da kurset foregår online, er det så fleksibelt at du kan tilpasse kurset til din hverdag. Kurset tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Underviser

Christian Rune Fabricius Ifversen