Find dit fag her

Vil du gerne lære hvordan virksomheden bliver klar til og anvender digitale muligheder for optimering og automation i processerne? På faget Værdikæden i praksis lærer du at forstå betydningen af koordination og organisering af opgaverne i værdikæden og i forsyningskæden.

 

Som afslutning på din Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion, skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Med Kvalitetsoptimering kan du være med til at sikre en høj kvalitet med et minimum af variation. På faget Kvalitetsoptimering får du indsigt i ledelsesfilosofiens optimeringsmetoder, der hjælper virksomheden med at spare tid og penge.

Vil du lære indgående om hvordan du kan bidrage til optimering af din virksomheds produktion via en lang række forskellige områder? Så er SmartLearnings online fag Produktionsoptimering lige noget for dig.

Vil du gerne lære hvordan du helt konkret skaber bæredygtige og let kommunikerbare koncepter i forbindelse med din virksomheds innovations processer? På faget Konceptudvikling og forretningsmodeller får du redskaberne til at udvikle solide koncepter og får en strategisk forståelse for forretningsmodeller.

Er du interesseret i at udvide dit ledelsesmæssige repertoire indenfor innovations-relaterede områder? På faget Innovation i praksis lærer du at lede innovationsprocesser og innovative projekter.

Vil du gerne lære at lede projekter på en effektiv måde, hvor du trækker på kompetencer fra både styring og ledelse? Så er SmartLearnings online fag i projektledelse netop noget for dig.