Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din Diplomuddannelse i Økonomi og regnskab skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Investering og finansiering introducerer dig til de nyeste teorier og modeller indenfor finansiering. Du vil efterfølgende kunne håndtere og reflektere over mulighederne for at strukturere eller omstrukturere en mellemstor virksomheds investeringsportefølje samt kapital struktur.

Som økonomi- og regnskabsmedarbejder ønsker du indflydelse på hvordan den fremtidige indtjening skabes i virksomheden via det strategiske arbejde, samt hvordan den økonomiske styring sikrer denne indtjening. 

Som medarbejder i en virksomhed, ønsker du at gå i dybden med det økonomiske analysearbejde, og forstå anvendelsen af de nyeste teorier og metoder som grundlag for både virksomhedens strategiske arbejde som den løbende økonomiske styring. 

Som medarbejder er det vigtigt at du kender og forstår hvad det vil sige at drive, udvikle og trives i en organisation. Når du har gennemført faget, vil du kunne designe og gennemføre en organisationsanalyse med inddragelse af egne erfaringer.

Som økonomi- og regnskabsmedarbejder er det afgørende at du kender og forstår de væsentligste teorier og metoder indenfor udarbejdelse af årsrapporten og virksomhedens økonomiske styring.