Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Matematik med teknisk profil er et forberedende fag, der giver dig grundlæggende viden indenfor det matematiske område. Faget er oplagt for dig, der vil tage et eller flere af SmartLearnings online fag på det tekniske område, men mangler de grundlæggende matematiske færdigheder.

Matematik med økonomisk profil er et forberedende fag, der giver dig grundlæggende viden indenfor det matematiske område. Faget er oplagt for dig, der vil tage et eller flere af SmartLearnings online fag i økonomi, men mangler de grundlæggende matematiske færdigheder.

Indledende erhvervsøkonomi med regneark er et forberedende fag, der relaterer sig til akademiuddannelsen (AU) i Økonomi og ressourcestyring. På faget får du etableret de grundlæggende færdigheder indenfor økonomi og regneark, så du har forudsætningerne på plads til at kunne deltage på de økonomiske akademifag.

Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning er et forberedende fag til akademiuddannelserne. Du får en grundig introduktion til livet som studerende, herunder praktiske studieteknikker og -værktøjer, projektskrivning og formidling.