Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din diplomuddannelse i Webudvikling skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på din uddannelse.

Med en rivende udvikling indenfor IT-trusler og cyberangreb skal du konstant være på forkant med IT-sikkerheden. På faget får du du færdighederne til at udarbejde planer for fysisk sikkerhed, redundante systemer, backup strategier samt kontrolmekanismer der kan afsløre sikkerhedsbrud.

Vil du gerne lære om forskellige Content Management Systemer og hvordan du du bruger dem i praksis? På faget CMS lærer du at vælge det rette CMS-system med hensyntagen til funktionalitet og platform.

Vil du gerne lære hvordan du udvikler og anvender moderne webapplikationer i bred forstand fra teknik til design? På faget Webprogrammering og netværk - Frontend udvider du dine kompetencer i frontend webprogrammering.

Vil du gerne arbejde med backend webprogrammering? På faget Webprogrammering og netværk - Backend lærer du at udviklie moderne web-applikationer med anvendelse af det objektorienterede programmeringsparadigme.

Giv dine brugere en god oplevelse på dit website med en god, logisk og praktisk brugergrænseflade og et brugervenligt og æstetisk pænt digitalt design. 

Vil du gerne lære hvordan du integrerer databaser i dine web-applikationer? På faget Databaser lærer du om databasesystemer, og hvad et databasesystem kan bruges til.