Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Vil du udvikle robuste og elastiske webapplikationer ligesom Google og Netflix, så er faget Cloud Computing med AWS, Jenkins & Docker noget for dig.

Har du brug for at tage din viden indenfor databaser et skridt videre? På IT-faget Videregående database får du kendskab til databasemodeller og databaseservere.

Har du brug for at kunne konstruere dynamiske sider i forbindelse med database, og samtidig have sikkerhedsaspektet for øje? Med faget Webprogrammering, server-side bliver du klædt på til at fungere som server-side web-programmør.

Interesserer du dig for layout og strukturering indenfor webudvikling? På IT-faget Webprogrammering, client-side lærer du at strukturere og udvikle dynamiske brugergrænseflader. 

Er du interesseret i den nyeste teknologiske udvikling, systemudvikling og procesmodeller? På Videregående systemudvikling lærer du at arbejde systematisk med nyudvikling, videreudvikling og integration af store IT-systemer.

Vil du gerne udvide dine kompetencer indenfor systemudvikling og store IT-systemer? På Grundlæggende systemudvikling lærer du om systemudviklingsmetoder og procesmodeller, og at kunne forstå betydningen af kvalitetskriterier i forhold til systemudviklingsprocessen og systemet.

IT-faget Videregående programmering bygger ovenpå faget Grundlæggende programmering. Du lærer at anvende designmønstre, lagdelte arkitekturer, algoritmer og datastrukturer.

Vil du gerne kunne bidrage til valget og brugen af teknologi i forbindelse med programmering og systemudvikling af enkeltbruger- og flerbruger-IT-systemer i et client/servermiljø? Så er IT-faget Netværk og operativsystemer oplagt.

Vil du udvikle kvalitetsprogrammer i et moderne programmeringssprog? På Grundlæggende programmering lærer du at udarbejde kvalitetsprogrammer i programmeringssproget C#, og at anvende abstraktioner, mønstre og teknikker i programmeringssproget.

På IT-faget Modellering bliver du kvalificeret til at udarbejde modeller til anvendelse i programmering og i forbindelse med databaser.

Vil du gerne arbejde med systemadministration, herunder konfiguration og drift af servere? Så er faget Systemdrift oplagt for dig.

Vil du gerne lære hvordan du udvikler og designer databaser som passer lige netop til din virksomheds behov? På Grundlæggende database får du viden og forståelse for betydningen af struktureret dataopbevaring.

Som afslutning på din Akademiuddannelse (AU) i IT skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på din uddannelse.

Vil du gerne arbejde i dybden med at sikre din virksomhed mod IT-trusler og cyberangreb? På Videregående IT-sikkerhed udbygger vi den viden du oparbejdede på faget Grundlæggende IT-sikkerhed.

Lær at vurdere og afværge IT-trusler. På Grundlæggende IT-sikkerhed lærer du om IT-sikkerhedstrusler og IT-sikkerhedsmekanismer, herunder fortrolighed, integritet og tilgængelighed.

Vil du være med til at øge brugerens oplevelse på din virksomheds website? På faget lærer du at designe interaktive brugergrænseflader, der giver en god og succesfuld brugeroplevelse.