Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din Akademiuddannelse (AU) i Oplevelsesøkonomi skal du skrive et større projekt, som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Vil du være en god event manager, der planlægger og gennemfører succesfulde og spændende events? På Event Management får du en rækkke ledelsesmæssige kompetencer til at  skabe succesfulde events, og derved værdi for både din virksomhed og jeres kunder.

Vil du forberede dine komptencer til at skabe oplevelser, herunder at til bruge oplevelser til forbedring af professionelle relationer? På Oplevelsesledelse får du en forståelse for hvad oplevelsesledelse indebærer, og du rustes du til at udvikle en oplevelsesbaseret forretning.

Vil du gerne arbejde med at skabe og sælge oplevelser og events? På faget Oplevelsesøkonomi rustes du til at arbejde med oplevelsesbaseret kommunikation og storytelling, og at benytte oplevelsesøkonomien strategisk i virksomheden.