Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion, skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Går du med tanker om at starte egen virksomhed? På faget Iværksætteri i praksis lærer du atudvikle en forretningsplan, samt at skabe et solidt beslutningsgrundlag når du skal etablere en ny virksomhed.

Med Six Sigma kan du være med til at sikre en høj kvalitet med et minimum af variation. På faget Kvalitetsoptimering med Six Sigma får du indsigt i ledelsesfilosofiens optimeringsmetoder, der hjælper virksomheden med at spare tid og penge.

Vil du lære indgående om hvordan du kan bidrage til optimering af din virksomheds produktion via en lang række forskellige områder? Så er SmartLearnings online fag Produktionsoptimering lige noget for dig.

Vil du gerne lære hvordan du helt konkret skaber bæredygtige og let kommunikerbare koncepter i forbindelse med din virksomheds innovations processer? På faget Konceptudvikling får du redskaberne til at udvikle dit eget solide koncept.

Er du interesseret i at udvide dit ledelsesmæssige repertoire indenfor innovations-relaterede områder? På faget Innovationsledelse lærer du at lede innovationsprocesser og innovative projekter.

Står du i spidsen for virksomhedens udviklingsprojekter, ved du hvor afgørende de rette ledelseskompetencer er for succes. På faget Organisering bliver du udstyret med teorier om ledelse og organisationsstrukturer, og lærer at bruge dem i praksis.

Vil du gerne udvide dine kompetencer indenfor erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser? Så bør du tage SmartLearnings online fag Anvendt økonomi.

Vil du gerne lære at lede projekter på en effektiv måde, hvor du trækker på kompetencer fra både styring og ledelse? Så er SmartLearnings online fag i projektledelse netop noget for dig.