Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Vil du deltage i styringen af strategiske aspekter af din virksomheds indkøbsafdeling? På faget Strategisk indkøb får du kompetencerne til effektivt at varetage strategiske indkøbsfunktioner i dit daglige arbejde i virksomhedens indkøbsafdeling.

Vil du bidrage til at optimere din virksomheds værdikæde både på taktisk og operationelt niveau, nationalt og internationalt? Så er faget Logstik oplagt for dig.

Som afslutning på din Akademiuddannelse i International transport og logistik skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på din uddannelse.

Har du øje for indkøbsafdelingens strategiske vigtighed i den logistiske sammenhæng, og vil du gerne bidrage til at det fungerer optimalt? På Operationelt indkøb får du kompetencerne til at varetage virksomhedens indkøbsfunktion.

Ved transport af en vare, gælder en række regler og risici der er vigtige at holde sig for øje, for at undgå uventede tab til virksomheden. Faget Transportjura giver dig et overblik over relevante regler, og giver dig kompetencerne til at vurdere virksomhedens aftaler og forsikringer.

Vil du arbejde målrettet med at optimere virksomhedens transportnetværk og samtidig have en grundig forståelse for transportjura? Så er SmartLearnings online fag Transport og Warehouse Management oplagt.

Søger du videreudvikling af dine kompetencer indenfor forsyningskæden? På Supply Chain Management bliver du specialiseret i design af forsyningskæden på et strategisk niveau.