Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

På faget Årsrapport og regnskabsanalyse får du indsigt i den grundlæggende regnskabslovgivning, og bliver dermed i stand til at beskrive, analysere og vurdere eksterne årsrapporter.

Som afslutning på din Akademiuddannelse i Økonomi og ressourcestyring skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på din uddannelse.

Vil du gerne optimere dine kompetencer indenfor statistiske analyser og dataanalyser? Faget Statistik udvikler dine statistiske kompetencer og giver dig indsigt i at indsamle, analysere og vurdere data.

Lyder samfundsøkonomi og den globale økonomiske sammenhæng interessant? På faget Global økonomi får du en forståelse for centrale samfundsøkonomiske sammenhænge, og for hvordan en åben økonomi fungerer i en globaliseret verden.

Vil du gerne videreudvikle de kompetencer du fik på Økonomistyring i praksis og Erhvervsøkonomi i en praktisk sammenhæng? På faget Regneark til økonomistyring lærer du at bruge regneark til styring af virksomhedens økonomi.

Vil du gerne arbejde med økonomisk styring, investering og finansiering, men mangler du at finpudse kompetencerne? Økonomistyring i praksis klæder dig på til at deltage i virksomhedens økonomiske styring.

Vil du gerne arbejde med virksomhedens finansiering, investeringer, budgetter og økonomiske beslutninger? På faget Erhvervsøkonomi lærer du at forstå helheden i virksomhedens økonomi, og bliver udstyret med metoder til at forbedre den.