Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Vil du gerne udvikle dine kompetencer, så du kan opbygge en teambaseret og inkluderende kultur i virksomheden? Faget Teamledelse fokuserer på hvordan en gruppe udvikles til et team. 

Vil du gerne udvide dine ledelseskompetencer til at inkludere en forståelse for virksomhedens økonomi? På Lederens forretningsforståelse lærer du at forstå virksomhedens økonomiske situation, så du kan anvende økonomiske data i dine ledelsesmæssige beslutningsprocesser.

Som afslutning på din Akademiuddannelse i Ledelse skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på din uddannelse.

I alle virksomheder opstår der fra tid til anden konflikter - det er næsten uundgåeligt. Med faget Coaching og konflikthåndtering med adfærdsprofil får du kompetencer til at løse konflikterne.

Vil du gerne være med til at ledel forandrings- og udviklingsprocesser i virksomheden? Faget Forandringsledelse udstyrer dig med en række tilgange til styring af forandringsprocesser. 

Vil du gerne kunne lede projekter sikkert i mål? Projektstyring i praksis har til formål at klæde dig på til at kunne arbejde professionelt og sikkert med de mange planlægnings og styringsmæssige opgaver man står over for som projektleder.

Vil du bidrage til at finde konkurrencemæssige fordele for virksomheden ved at optimere processer og produktioner? På faget LEAN-ledelse i praksis lærer du at forstå tænkningen bag lean, kommunikere lean og anvende de vigtigste værktøjer.

Mener du også at den bedste metode til som leder at skabe et plus på bundlinien, er ved at tiltrække og udvikle gode medarbejdere? Så er SmartLearnings online fag på lederuddannelsen i Human Resource Management oplagt for dig.

En vigtig del af at være leder er at kunne udvikle og coache medarbejderne. Som leder har du styr på det faglige - men er du god til at lære fra dig? Coaching i organisationer udstyrer dig med kompetencer indenfor coaching og personaleudvikling.

Savner du som leder bedre indsigt i implementeringen af din virksomheds strategiske mål, og hvordan du tilpasser din lederstil til strategien? På Det strategiske lederskab bliver du i stand til at se sammenhængen mellem virksomhedens mission, vision, værdier og strategi.

Vil du udvikle dine evner indenfor organisationsstruktur, arbejdspsykologi og ikke mindst sammenhængen mellem de to? På faget Organisation og arbejdspsykologi bliver du i stand til at analysere komplekse, organisatoriske problemstillinger.

Er du mellemleder, teamleder eller vil du være leder i fremtiden? Ledelse i praksis er faget for dig, der vil være en kompetent mellemleder, der skaber engagement og gode resultater.