Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din Akademiuddannelse i Kommunikation og formidling, skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Vil du gerne forbedre dine præsentationer? På faget Præsentationsteknik bliver du skarpere til at nå dine tilhørere, så de fanger dine pointer, mens du får kommunikeret netop det du har planlagt.

Vil du gerne være med til at præge din virksomheds kommunikationsstrategi på de sociale medier? Eller vil du udvide dit kommunikative repertoire med det sidste nye indenfor digital markedsføring? Sociale medier giver dig kvalifikationerne til selvstændigt og professionelt at varetage kommunikationsopgaver inden for virksomhedens sociale medier.

Med globale afsætningsmuligheder leder de fleste virksomheder efter medarbejdere med de rette tværkulturelle kommunikationskompetencer. SmartLearnings online fag i global kommunikation kan give dig de efterspurgte kompetencer.

Vil du gerne bidrage aktivt til planlægning, implementering og gennemførsel af virksomhedens strategiske kommunikation? På Strategisk kommunikation får du kompetemcerne til at udføre kommunikationsopgaver i overensstemmelse med virksomhedens strategi.

Anser du god formidling for en afgørende faktor for succesrige virksomheder, og vil du gerne bidrage til god virksomhedskommunikation? På Kommunikation i praksis lærer du at bruge sproget målrettet, så du når din målgruppe.

Vil du udvide dit kommunikative repertoire med kompetencer i kommunikation på nettet? Online kommunikation giver dig kompetencerne til professionelt at tage aktiv del i anvendelsen af teknologi i virksomhedens interne og eksterne online kommunikation.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Din studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
3615 4519