Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Grundlæggende databaser
smartlearning logo

Vil du lære, hvordan du integrerer databaser i dine web-applikationer? På faget Grundlæggende databaser lærer du om databasesystemer, og hvad et databasesystem kan bruges til.

Introduktion

En virksomhed centrerer sig ofte omkring dens data, f.eks. data om kunder, produkter eller serviceydelser. Faget Grundlæggende databaser giver dig værktøjerne til at benytte SQL og relationelle databaser til at opbevare dataene. Du får også tjek på, hvordan du gør dataene tilgængelige på web og intranet på en sikker måde.

Du lærer bl.a. om

  • opbygning af databaser og forespørgsler
  • kvalitetssikring af databasedesign
  • web-applikationer med databaseadgang

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil lære at anvende relationelle databaser som en integreret del af web-applikationer.

Udbytte

Du får kompetencerne til at

  • udarbejde og designe en database
  • anvende SQL til at oprette en database og arbejde med data
  • lave webapplikationer med database-adgang i C# og .NET

Praktisk

Faget Grundlæggende databaser er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge studiet, så det passer bedst ind i din hverdag med familie, arbejde og fritid. Vi tager på faget udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage