Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Databaser
smartlearning logo

Vil du gerne lære hvordan du integrerer databaser i dine web-applikationer? På faget Databaser lærer du om databasesystemer, og hvad et databasesystem kan bruges til.

Flere startdatoer:

Introduktion

En virksomhed centrerer sig ofte omkring dens data, f.eks. data om kunder, produkter eller serviceydelser. Faget Databaser giver dig værktøjerne til at benytte transaktionsbegrebet aktivt til sikring af denne data. Efterfølgende kan du anvende et standardbaseret sprog til udvikling af triggers og stored procedures i et databasesystem.

Du lærer bl.a. om

  • modelleringssprog til datamodellering
  • brugen af ASP .NET med C# i databasesammenhæng, SQL Server, SQL, stored procedures og triggers
  • distribuerede databaser og deres udbredelse og anvendelse i web-applikationer, og hvordan du bruger den viden i praksis

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil lære at anvende den relationelle model som integreret del af en web-applikation, og dig som gerne vil igang med din Diplomuddannelse i Webudvikling.

Udbytte

Du får kompetencerne til at

  • anvende SQLs avancerede query-muligheder, herunder forskellige JOINs og indlejrede SELECTs
  • analysere og anvende den relationelle model som en integrerende del af en web-applikation
  • anvende et standardbaseret sprog til udvikling af triggers og stored procedures i et databasesystem

Praktisk

Faget Databaser er så fleksibelt at du kan tilrettelægge studiet, så det passer bedst ind i din hverdag med familie, arbejde og fritid. Vi tager på faget udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Din underviser

Kristian Langborg-Hansen