Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
CMS, Content Management Systemer
smartlearning logo

Vil du gerne lære om forskellige Content Management Systemer og hvordan du du bruger dem i praksis? På faget CMS lærer du at vælge det rette CMS-system med hensyntagen til funktionalitet og platform.

Flere startdatoer:

Introduktion

På faget CMS bliver du klogere på hvordan et CMS-system fungerer, og du lærer at modellere et CMS-system, så det passer ind i virksomhedens ønsker og krav.

Vi beskæftiger os på faget med

  • forskellige content management systemer og hvad der adskiller dem funktionelt
  • hvordan du vælger det CMS-system som bedst passer til virksomhedens dataopbevaringsbehov
  • systemet Wordpress, dets funktioner og styrker

Du får desuden en kort introduktion til Umbraco.

Relevans

Faget er relevant for dig, der i forvejen har en IT-faglig uddannelse, har erhvervserfaring på IT-området, og gerne vil udvide dit repertoire til også at inkludere Content Management Systemer, herunder have redskaberne til at kunne foretage et kvalificeret valg mellem Content Management Systemer, så det passer overnes med virksomhedens ønsker til funktionalitet og platform.

Udbytte

På faget får du kompetencerne til at

  • installere, konfigurere og publicere på et content management system
  • modellere et content management system efter din virksomheds behov
  • tilpasse designet og systemet, i mindre omfang, med egen kode

Praktisk

IT-faget CMS er så fleksibelt at du kan tilrettelægge det, så det passer bedst ind i din hverdag. Vi tager på faget udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage