Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo
D Diplomniveau
Diplom i webudvikling

Diplom i Webudvikling

Niveau

Mellemlang Videregående Uddannelse (MVU)

Fremtidsmuligheder

Masteruddannelse

Varighed

ca. 2-3 år på deltid

En diplomuddannelse i Webudvikling kvalificerer dig til at arbejde med webudvikling i et samfund med et hastigt udviklende digitaliseringsbehov, det være sig i udviklingsafdelinger i virksomheder eller i konsulent- eller softwarefirmaer indenfor webområdet.

Vi fokuserer særligt på udvikling af webteknologier, der kan indgå i forskellige distributionsplatforme.

Diplomuddannelsen i Webudvikling bygger ovenpå en Akademiuddannelse i IT, en multimediedesigner- uddannelse, en datamatikeruddannelse eller tilsvarende.

Du vil med uddannelsen kunne arbejde med planlægning, arkitektur, design og konstruktion af websystemer og -applikationer.

Da studiet foregår online, er den samtidig så fleksibelt tilrettelagt, at du selv vælger når og hvor du vil studere. På den måde kan du tilrettelægge din videreuddannelse, så det passer ind i din hverdag.

Du vælger selv om du vil tage hele akademiuddannelsen, eller blot udvælge de fag der interesserer dig.

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelsen i Webudvikling består af en række obligatoriske fag på i alt 30 ECTS-point, valgfag for 15 ECTS-point og et afsluttende afgangsprojekt.

Obligatoriske fag

Valgfag

Uddannelsen består af i alt 60 ECTS, hvoraf valgfagene udgør 15 ECTS, hvoraf max 10 ECTS må ligge udenfor uddannelsens faglige område.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Liselotte Hansen

Studievejleder

36 15 45 19

Mere om uddannelsen