Projektledelse (merkantil)

Flere startdatoer:

Vil du gerne udbygge dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor projektledelse på et højt akademisk niveau? Så er SmartLearnings online diplomfag Projektledelse oplagt for dig.

Introduktion

Formålet med diplomfaget Projektledelse er at give dig værktøjerne til at analysere, reflektere over, og gennemføre ledelsen af projekter i et samspil mellem teori og praksis.

Vi identificerer, analyserer og vurderer forskellige projektledelsesværktøjer, herunder brugen af klassiske projektværktøjer i simpelt projekter, og nyere og f.eks. agile projektledelsesværktøjer til mere komplekse projekter.

På faget arbejder vi bl.a. med hvordan du bedst starter, udvikler, afslutter og vurderer et projekt, samt vigtigheden af interessent- / relationsanalyse og forskellige evalueringsformer.

Faget tager både en teoretisk og praktisk tilgang til ledelsen af projekter.

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil have færdighederne til at kunne planlægge, gennemføre, reflektere over og styre virksomhedens projekter succesfuldt i mål.

Udbytte

Med faget bliver du i stand til at

  • vurdere hvilke projektværktøjer der er mest optimale at benytte i et givent projekt
  • fungere som projektleder, så du kan organisere og strukturere et projekt, uanset projektets kompleksitet
  • arbejde situationsbestemt

Praktisk

Hos SmartLearning får du et fleksibelt studieforløb, hvor det er dig der styrer hvordan studiet tilpasses til din hverdag - ikke omvendt. Faget tager udgangspunkt i dig og dine erfaringer, og kobler læring og teori tæt sammen med din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Jan Storgaard

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder