Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Organisation og processer: Ledelse og Organisation 1
smartlearning logo

Synes du at ledelsesmæssige relationer og virkningerne af disse er spændende, og vil du gerne udvide din forståelse af betydningen af ledelsesrelationer? Så er Organisation og processer (LO1) det oplagte valg.

Introduktion

På Organisation og processer (LO1) fokuserer vi på kultur, struktur og processer i forskellige typer af organisationer, samt deres sammenhæng med organisationens ledelsesmæssige og organisatoriske tiltag.

Med udgangspunkt i praksis får du viden om organisationsteorier og ledelsesmetoder samt opnår kendskab til centrale organisatoriske udfordringer og handlemuligheder. Desuden bliver du i stand til at håndtere organisationens interne og eksterne relationer.

Faget fokuserer på

  • hvordan ledelsens relationer har indflydelse på tiltag, processer og virksomhedens kulturelle identitet
  • hvordan de ledelsesmæssige relationer påvirker skabelsen af virksomhedens identitet og kultur
  • ledelsesteorier og -metoder

Relevans

Organisation og processer (LO1) er for dig, der gerne vil styrke dine færdigheder i at håndtere og formidle ledelsesmæssige beslutninger og organisatoriske tiltag. Derudover er det for dig, der gerne vil forstå hvordan de ledelsesmæssige relationer påvirker virksomhedens identitet og kultur.

Udbytte

Med faget bliver du i stand til at

  • iagttage, analysere og diskutere fremtidige organisatoriske processer
  • forstå hvordan relationer har indflydelse på virksomhedens kulturelle identitet m.v. 
  • vurdere ledelsesbeslutninger samt mulige organisatoriske konsekvenser
  • formidle beslutninger over for aktører i organisationen
  • se komplekse og foranderlige organisationer som en ressource

Praktisk

Faget er tilrettelagt så fleksibelt, at du kan tilpasse det ind i din hverdag. På faget tager vi udgangspunkt i dine erfaringer og problemstillinger, hvorfor der er et tæt samspil mellem din læring og din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Tine Weppler