Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Ledelse og kompetenceudvikling
smartlearning logo

Vil du gerne arbejde målrettet med kompetenceudvikling som leder? På faget Ledelse og kompetenceudvikling bliver du i stand til at kunne planlægge og facilitere kompetenceudvikling i organisationen.

Introduktion

Som leder har du ansvaret for, at de rette kompetencer er repræsenteret i organisationen. På faget Ledelse og kompetenceudvikling bliver du i stand til at identificere behovene for kompetenceudvikling, så kompetencerne stemmer overens med organisationens behov.

På Ledelse og kompetenceudvikling lærer du at

  • identificere og analysere behovet for kompetenceudvikling på forskellige niveauer og i forskellige kontekster
  • identificere eventuelle udfordringer og hindringer for kompetenceudvikling i organisationen

Du får desuden den viden, du har brug for som leder, om teorier, begreber og metoder inden for kompetenceudvikling

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil kunne agere proaktivt i forhold til organisationens strategiske kompetenceudvikling, og at kunne tilrettelægge og facilitere kompetenceudvikling på individ- og gruppeniveau.

Udbytte

På faget får du kompetencerne til at

  • tage udgangspunkt i organisationens mission, vision og værdier, når kompetencebehov skal identificeres
  • tilrettelægge, håndtere og facilitere kompetenceudvikling på flere niveauer og kontekster

Praktisk

SmartLearnings online diplomfag Ledelse og kompetenceudvikling er så fleksibelt at du kan tilrettelægge dit studie, så det passer bedst ind i din hverdag. På faget tager vi udgangspunkt i dine ledelsesmæssige problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Din underviser

Tine Weppler