Human Resource Management

Mener du også at den bedste metode til som leder at skabe et plus på bundlinien, er ved at tiltrække og udvikle gode medarbejdere? Så er SmartLearnings online fag på lederuddannelsen i Human Resource Management oplagt for dig.

Introduktion

På Human Resource Management lærer du om

  • arbejdsmiljø, lederudvikling, personaleudvikling, rekruttering og MUS-samtaler
  • at lægge en overordnet hr strategi, og at implementere din egen ledelsesmæssige stil
  • rekruttering, at skabe og implementere en personalepolitik, og om en række samtaleformer

På faget arbejder du med HR på strategisk såvel som dagligdags niveau. Du får derved kompetencer der er essentielle for at du kan bidrage til en moderne HR-afdeling, og deltage i udviklingen af en effektiv HR-strategi.

Relevans

Du sidder måske allerede i en lederstol i en dansk virksomhed. Eller du drømmer om det. Hvis du anser en virksomheds medarbejdere som dens vigtigste ressource, men føler at du mangler kompetencer indenfor rekruttering, HR strategi, ledelse og kompetenceudvikling, så vil du få meget ud af faget Human Resource Management.

Udbytte

På faget får du kompetencerne til at

  • identificere din virksomheds rekrutteringsbehov og til at udforme jobprofiler
  • skabe et godt arbejdsmiljø og personaleudvikling, mens du effektivt vil få kompetencerne til at udvikle og implementere en personalepolitik
  • identificere medarbejdernes udviklingsbehov og deltage i den enkelte medarbejders udviklingsproces

Praktisk

Human Resource Management er tilrettelagt så fleksibelt, at du kan tilpasse forløbet efter dine arbejdsmæssige og private forhold. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Underviser

Hanne Röhl Kriegbaum

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder