Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Online Kommunikation
smartlearning logo

Vil du udvide dit kommunikative repertoire med kompetencer i kommunikation på nettet? Online kommunikation giver dig kompetencerne til professionelt at tage aktiv del i anvendelsen af teknologi i virksomhedens interne og eksterne online kommunikation.

Introduktion

Virksomhedernes kommunikation foregår for en stor del online. På faget Online kommunikation lærer du, med afsæt i centrale kommunikationteorier og -metoder, at tage del i udviklingen, planlægningen og implementeringen af online kommunikationsstrategier for forskellige virksomhedstyper.

Vi arbejder bl.a. med

  • tilpasning af virksomhedens kommunikative opgaver til online kommunikation
  • betydningen af brugerinvolvering, viral marketing, content marketing, sociale medier og SEO
  • teorier vedrørende brugen af video, audio og webtekster til at kommunikere dit budskab online
  • webredigering, så du kan indgå i et webredaktions-team

Relevans

Akademifaget Online kommunikation er relevant for dig, der gerne vil kunne lede og deltage i videreudviklingen af virksomhedens online kommunikationsstrategi.

Udbytte

Du får kompetencerne til at

  • håndtere virksomhedens online kommunikation via udvikling og implementering af online kommunikationsstrategier
  • bruge søgemaskineoptimeringsværktøjer og optimere virksomhedens hjemmeside
  • skabe sammenhæng mellem strategien for online kommunikation, virksomhedens generelle kommunikationsstrategier, og virksomhedens mål, værdier, kultur og mission

Praktisk

Da faget foregår online, får du et fleksibelt studie, hvor du kan du tilpasse studieforløbet til dine arbejdsmæssige og private forhold. Online kommunikation tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Din underviser

Else Svensgaard