Organisering

Står du i spidsen for virksomhedens udviklingsprojekter, ved du hvor afgørende de rette ledelses- og kommunikations kompetencer er for succes. På faget Organisering bliver du udstyret med teorier om ledelse, kommunikation og organisationsstrukturer, og lærer at bruge dem i praksis.

Introduktion

Faget Organisering fokuserer bl.a. på ledelse, kommunikation, grupper og individer, organisatoriske grundelementer og sammenhænge, og organisationsstruktur. Du lærer altså både at strukturere dit projektteam og skabe en motiverende kultur.

På faget lærer du om

  • de metoder og praksisnære værktøjer der er helt afgørende for at du kan organisere og lede mindre projekter og drift
  • hvordan du anvender og kombinerer et alsidigt sæt af færdigheder der knytter sig ledelse, kommunikation og organisering relateret til udviklingsprojekter og drift
  • organisering og ledelse af afgrænsede enheder, i mindre såvel som i mellemstore udviklingsprojekter

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil have forståelse for betydningen af organisering, kommunikation og ledelse for virksomhedens drift og udviklingsprojekter.

Udbytte

På faget får du kompetencerne til at

  • benytte motivationsteorier og ledelsesteorier i dine daglige problemstillinger
  • analysere en mindre enheds styrker og svagheder samt opstille forslag til centrale handlinger
  • håndtere og lede afgrænsede enheder og mindre og mellemstore udviklingsprojekter

Praktisk

Organisering foregår online, hvilket giver dig fleksibiliteten til selv at bestemme når og hvor du vil studere. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Tilbage