Anvendt økonomi

Vil du gerne udvide dine kompetencer indenfor erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser? Så bør du tage SmartLearnings online fag Anvendt økonomi.

Introduktion

På Anvendt økonomi får du redskaberne til at styre økonomien i driften og udviklingsprojekterne, samt får et overblik over markedssituationen i forbindelse med efterspørgsel, konkurrence og omkostninger.

Du lærer bl.a. om

  • finansiering, budgettering, investering og økonomisk styring, samt økonomiske rapporteringsformer
  • erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser
  • økonomisk budgettering og opfølgning på mindre udviklingsprojekter og på den daglige drift

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil udvide dit erhvervsøkonomiske repertoire til at inkludere viden om problemstillinger og beslutningsprocesser.

Udbytte

På faget får du kompetencerne til at

  • danne overblik over virksomhedens markedssituation i forhold til efterspørgsel, konkurrence og omkostningsforhold
  • varetage økonomistyring relateret til udviklingsprojekter og drift gennem udvikling af egen praksis indenfor beslutningsprocesser
  • udarbejde resultat-, likviditets- og balancebudgetter, herunder vurdere virkningen af ændringer i budgetforudsætninger, samt foretage budgetopfølgning

Praktisk

SmartLearnings online fag i Anvendt økonomi er så fleksibelt at du kan tilrettelægge det, så det passer bedst ind i dine private og arbejdsmæssige forhold. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Tilbage

Underviser

Lars Skovhus