Anvendelse af kunstig intelligens

Udforsk og vær kreativ med kunstig intelligens! På faget Anvendelse af Kunstig Intelligens bliver du klogere på vores tids mest banebrydende teknologi og får forståelse for dens potentiale til at forandre næsten alle brancher.

Vil du gerne tage et fag i dit eget tempo, vil du gerne uddanne dig i et hyper-aktuelt emne og kribler det i fingrene for at komme i gang med det samme? Så er du kommet til det helt rette sted! Faget er med løbende optag, og du bestemmer selv, hvor hurtigt, hvor langsomt, hvor overfladisk eller hvor grundigt, du vil gennemføre faget. Der bliver afviklet eksaminer løbende. Du kan dog maksimalt bruge 12 måneder. Og som noget særligt på dette fag optræder din underviser, som en menneskelig sparringspartner. Læs mere om den særlige undervisningsform her

Introduktion

På faget får du nøglen til at forstå og anvende AI i en bred vifte af kontekster. Uanset om du ønsker at skabe innovative løsninger, udforske branchens bedste praksis eller bidrage til den hurtigt voksende AI-revolution, vil dette fag give dig de værktøjer og den viden, du har brug for.

På faget beskæftiger vi os bl.a. med at

  • generere tekst, billeder og video med kunstig intelligens
  • anvende kunstig intelligens til forbedre billeder og tekster
  • identificere mønstre og afvigelser og forudsige trends med kunstig intelligens
  • udnytte kunstig intelligens i eksisterende programmer som eksempelvis Office 365 og Adobe-pakken
  • automatisere arbejdsgange ved brug af kunstig intelligens

Relevans

Faget giver dig en grundlæggende forståelse af AI og introducerer dig til forskellige teknologier. Når du først har opnået en grundlæggende viden, kan du dykke ned i det, som du finder allermest interessant, da der i faget er indbygget en specialiseringsdel.

Faget er derfor for dig, uanset om du vil bruge kunstig intelligens til at lave bedre markedsføring, om du vil finde afvigelser og mønstre i regnskaber, automatisere arbejdsgange, optimere forretningsbeslutninger eller noget helt andet.

Udbytte

Faget giver dig kompetencerne til at

  • identificere og evaluere potentielle anvendelsesområder for AI inden for forskellige brancher og organisatoriske kontekster
  • udvikle og implementere AI-løsninger ved hjælp af populære værktøjer og teknikker
  • analysere og optimere AI-systemers ydeevne, pålidelighed og etiske implikationer
  • formidle komplekse AI-koncepter og resultater til forskellige interessenter på en klar og overbevisende måde

Praktisk

SmartLearnings online fag i Anvendelse af kunstig intelligens er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge forløbet efter dine arbejdsmæssige og private forhold. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Underviser

Kristian Langborg-Hansen

Underviser

Christian Rune Fabricius Ifversen

Underviser

Jakob Hornbeck

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder