Kundeforståelse og oplevelsesdesign

Vil du gerne levere de aller bedste serviceydelser og oplevelser i din virksomhed? Ja selvfølgelig vil du det, men spørgsmålet er, hvordan? Det får du svaret på, når du taget faget Kundeforståelse og oplevelsesdesign, som giver dig en helt ny forståelse af dine kunder eller gæsters adfærd, når de benytter sig af en af dine services eller oplevelser. Kort sagt får du altså en større kundeforståelse og får værktøjerne til at levere oplevelsesdesign af høj kvalitet. 

Introduktion

Vi nyder alle den gode service eller oplevelse, og bemærker sjældent det store arbejde, som der ligger til grund. Ikke desto mindre ligger succesen i forarbejdet og analysearbejdet, og netop derfor hopper vi på dette fag ned i maskinrummet for at blive klogere på, hvad det kræver af dig og din virksomhed for at optimere nuværende- og udvikle kommende services og oplevelser. 

Relevans

Akademifaget Kundeforståelse og oplevelsesdesign er relevant for dig, der ønsker at udvikle din egen praksis inden for kundeforståelse og oplevelsesdesign, og som ønsker at kunne indgå som en kompetent samarbejdspartner i udviklingen af serviceoplevelser på både det taktiske og operationelle niveau.

Udbytte

På faget bliver du i stand til at

  • indsamle og strukturere data
  • kortlægge virksomhedens interne processer
  • levere services og oplevelsesdesign af høj kvalitet med udgangspunkt i viden om købsadfærd og kundeprocesser
  • indgå i tværfaglige samarbejder på et operationelt og strategisk niveau
  • udvikle og fomidle løsningsforslag på konkrete problemstillinger

Praktisk

Du kan tage faget som en del af din akademiuddannelse, eller som et selvstændigt enkeltfag.

Med SmartLearnings fleksible online studie kan du tilpasse studieforløbet til dine arbejdsmæssige og private forhold. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage