Adgangskrav

Hos SmartLearning kan du vælge mellem fag og uddannelser på akademi- eller diplomniveau.

Alle fag er som udgangspunkt tilrettelagt som deltidsstudie, så du kan tage din efteruddannelse ved siden af dit arbejde.

Akademiuddannelse (AU)

En Akademiuddannelse er på niveau med en Kort Videregående Uddannelse (KVU), svarende til en erhvervsakademiuddannelse på fuldtidsuddannelserne.

For at blive optaget på en Akademiuddannelse, skal du enten have

  • gennemført en erhvervsuddannelse (EUD)
    eller 
  • gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende og efterfølgende have mindst 2 års erhvervserfaring

Der kan dispenseres for adgangskrav hvis vi vurderer at du har forsætninger der kan sidestilles med de formelle adgangskrav.

Realkompetencevurdering (RKV)

Der kan desuden foretages en realkompetencevurdering (RKV) for adgang til en Akademiuddannelse, hvor dine samlede reelle kompetencer vurderes i forhold til optagelse.

Bestil en kompetenceafklaring her.

For spørgsmål til dispensation og RKV, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere om akademiuddannelserne her.

Diplomuddannelse

En Diplomuddannelse svarer til en Mellemlang Videregående Uddannelse (MVU), det vil sige en Bachelor på fuldtidsuddannelserne.

Optagelse på en Diplomuddannelse forudsætter at du

  • mindst har gennemført en faglig relevant Kort Videregående Uddannelse
    (på Diplom i Ledelse kan det være en vilkårlig videregående uddannelse)
  • har mindst 2 års fagrelevant erhvervserfaring efter din adgangsgivende uddannelse

Der kan dispenseres for adgangskrav hvis vi vurderer at du har forudsætninger der kan sidestilles med de formelle adgangskrav.

Realkompetencevurdering (RKV)

Der kan foretages en realkompetencevurdering (RKV) for adgang til en Diplomuddannelse, hvor dine samlede reelle kompetencer vurderes i forhold til optagelse.
Der kan også vurderes ift. at din erhvervserfaring er opnået sideløbende eller før din adgangsgivende uddannelse.

Bestil en kompetenceafklaring her.

For spørgsmål til dispensation og RKV, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere om diplomuddannelserne her.

Indledende kurser - forberedelse til akademiuddannelserne

De indledende kurser fungerer som forberedende fag til dig der planlægger at starte på et fag på akademiuddannelserne.

Der er ikke adgangskrav for optagelse på indledningsfagene.

Kurserne retter sig mod dig der

  • ikke har studeret i lang tid, og som gerne vil have genopfrisket din viden indenfor hhv. studieteknik eller erhvervsøkonomi.

Internetforudsætninger

Når du studerer online hos SmartLearning, er det en forudsætning at du har Internetadgang, da al kommunikation med underviser og medstuderende foregår online.

Det meste foregår i Office-programmer som Power Point, Word, og Excel, hvorfor du skal have brugerkendskab hertil, samt have Office-programmerne eller tilsvarende, installeret på din pc.

Vi bruger Zoom til at afholde Livelearnings. Det kræver ikke installation af noget program. Du får dog den bedste oplevelse, hvis du har en almindelig god båndbredde og audioudstyr - det vil sige billede og lyd på din pc/mac. Du kan fint deltage på webinar uden billede, blot med lyd. Billede er kun absolut nødvendigt ved afvikling af online eksamen.